Våre to dyktige kokkelærlinger tar over kjøkkenet, og serverer en selvkomponert 3-retters meny. Lærlingene har selv ansvaret for menyen, produksjon og gjennomføring av all maten denne kvelden.
Brasserie Fengselet inviterer til en spennende helaften! Vi får besøk av den engasjerte franskmannen David Quillin fra den anerkjente vinprodusenten Cave de Tain fra Hermitage, i vakre Rhônedalen i Frankrike. Våre dyktige kokker serverer deg en 4-retters meny med masse lokale råvarer, sammen med håndplukkede viner fra produsenten. Bon appétit!
Velkommen til en spennende jubileumsmiddag med en fantastisk 5-retters meny lørdag 12. januar! Vi kan blant annet friste med laks, kamskjell, sjøkreps, lam og en spennende dessert. Bli med på Trond Mois entusiastiske bidrag til jubileumsmiddagen til Brasserie Fengselet!
16 februar: Hjemme alene 3
/i Arrangementer /av fredrikVåre to dyktige kokkelærlinger tar over kjøkkenet, og serverer en selvkomponert 3-retters meny. Lærlingene har selv ansvaret for menyen, produksjon og gjennomføring av all maten denne kvelden.
Velkommen til en utviklende helaften hos oss!
Kun 40 plasser, billett bestiller du på ringbillett.no-
9. mars: Winemakers Dinner
/i Arrangementer /av fredrikBrasserie Fengselet inviterer til en spennende helaften! Vi får besøk av den engasjerte franskmannen David Quillin fra den anerkjente vinprodusenten Cave de Tain fra Hermitage, i vakre Rhônedalen i Frankrike. Våre dyktige kokker serverer deg en 4-retters meny med masse lokale råvarer, sammen med håndplukkede viner fra produsenten. Bon appétit!
Det er kun 40 plasser, billetter får dukjøpt på ringbillett.no12. januar: Brasserie Fengselet feirer 10 år!
/i Nyheter /av fredrikVelkommen til en spennende jubileumsmiddag med en fantastisk 5-retters meny lørdag 12. januar! Vi kan blant annet friste med laks, kamskjell, sjøkreps, lam og en spennende dessert. Bli med på Trond Mois entusiastiske bidrag til jubileumsmiddagen til Brasserie Fengselet!
Les mer