Tapasmeny

Alle retter i menyen er merket ingredienser/allergener med tall, oversikt over de ulike finner du nederst på siden)

Tapas Meny nr. 1

- Kylling boller i spicy tomatsaus (3, 6, 10)

- Bakte folvapoteter og grønnsaker med urtemajones(3, 6 , 9, 10)

- Asiatiske kylling klubber med cashew nøtter (1, 6, 8, 9)

- Scampi «green curry» (1, 2, 3, 6, )

- Terte med skagen røre (1, 2, 3, 6, 7, 9, 10)

- Utvalg av spekemat fra ask gård med artisjokk salat (6, 9, 10)

- Nudel salat med asiatisk preg (1, 3, 6, 10)

- Sashimi med ponzu saus og granateple (4, 6, 11)

- Roastbiff av Kalv med bernaise crem ( 3, 6, 10)

- Lefserull med røkt ørret mousse (1, 7)

- Foccacia og aioli (1, 3, 6, 10)

- Frisk grønn salat med vinaigrette (3, 10, 12)

Pris kr 475,- inkl mva

Tapasmeny nr.2

- Kylling boller i spicy tomatsaus (3, 6, 10)

- Bakte folvapoteter og grønnsaker med urtemajones(3, 6 , 9, 10)

- Asiatiske kylling klubber med cashew nøtter (1, 6, 8, 9)

- Scampi «green curry» (1, 2, 3, 6, )

- Terte med skagen røre (1, 2, 3, 6, 7, 9, 10)

- Utvalg av spekemat fra ask gård med artisjokk salat (6, 9, 10)

- Nudel salat med asiatisk preg (1, 3, 6, 10)

- Roastbiff av Kalv med bernaise crem ( 3, 6, 10)

- Lefserull med røkt ørret mousse (1, 7)

- Foccacia og aioli (1, 3, 6, 10)

- Frisk grønn salat med vinaigrette (3, 10, 12)

Pris kr 415,- inkl mva

Tapasmeny nr.3

- Kylling boller i spicy tomatsaus (3, 6, 10)

- Bakte folvapoteter og grønnsaker med urtemajones(3, 6 , 9, 10)

- Scampi «green curry» (1, 2, 3, 6, )

- Utvalg av spekemat fra ask gård med artisjokk salat (6, 9, 10)

- Roastbiff av Kalv med bernaise crem ( 3, 6, 10)

- Lefserull med røkt ørret mousse (1, 7)

- Foccacia og aioli (1, 3, 6, 10)

- Frisk grønn salat med vinaigrette (3, 10, 12)

Pris kr 375,- inkl mva

Desserter i glass

- Vanilje panna cotta med jordbær kompott(7)

- Melkesjokolade mousse med blåbær kompott(3, 7)

- Vaniljekrem og frukt salat(3, 7)

- Sitron terte med bringebær(1, 3, 7)

Kr 69,- kr pr person inkl mva

Info om Allergener/innehold i våre tapasretter

1- Korn med gluten(hvete, ryg, bygg, havre, spelt)

2- Skalldyr

3- Egg

4- Fisk

5- Peanøtter

6- Soya

7- Melk

8- Nøtter

9- Selleri

10- Sennep

11- Sesamfrø

12- Sulfitt

13- Lupin

14- Bløtdyr

Info om bestilling og antall

NB: Minimumsbestilling for våre tapasmenyer er 10 personer. Alle i selskapet må ha samme meny og eventuelt velge samme dessert.

Maten må hentes hos oss i åpningstid.

Menyene må bestilles vi telefon eller mail eller telefon senest 5 dager i forveien. Bestillingen er ikke å regne som bekreftet før den er bekreftet av oss pr mail eller telefon.

Endring i antall må være registrert hos oss senest 5 dager i forveien ellers vil det siste bekreftede antallet bli fakturert.




Kontaktinfo restaurant

Brasserie Fengselet
Storgaten 9, 3510 Hønefoss
Telefon: 32 12 39 70

Kontaktinfo catering

Brasserie Fengselet Catering
Storgaten 9, 3510 Hønefoss
Telefon: 32 12 39 70